Transfergerüchte Sommer 13/14

Alles rund um den Grasshopper-Club Zürich
Antworten
Autor
Nachricht
highway61

Re: Transfergerüchte Sommer 13/14

#711 Beitrag von highway61 »

CyHamm hat geschrieben:
highway61 hat geschrieben:GC bestätigt: ''Wir haben ein Angebot gemacht''
http://footballnet.sportalsports.com/sp ... 9990100000&
Dachte erst es sei von Ziegler die Rede... :roll:
Sorry für die Aufregung ;) Wenn ich wählen könnte würde ich Ziegler bevorzugen 8)

CyHamm

#712 Beitrag von CyHamm »

1986 hat geschrieben:
Super Hopper hat geschrieben:
CyHamm hat geschrieben:Sorry, aber da hätte man ja gleich Xhaka weiter bei uns beschäftigen können.
nein, weil xhaka hätte transfer gekostet oder er hätte uns nichts gebraucht beim verkauf
sead hingegen ist gratis und transfererlös würde zu uns fliessen

ist beim besten willen NICHT das selbe und sead die BESSERE lösung.
Vieleicht kriegt er noch AMAG als Sponsor "Ich bin der Sead und fahre einenSeat"oder so ähnlich.

Wäre schön, aber er kommt meistens ja jeweils mit "äm Brüetsch siim" BMW zum Training...

FratPack

#713 Beitrag von FratPack »

1986 hat geschrieben:Vieleicht kriegt er noch AMAG als Sponsor "Ich bin der Sead und fahre einenSeat"oder so ähnlich.
http://troll.me/images/cowboy-dos-equis ... failed.jpg

the Rock

#714 Beitrag von the Rock »

CyHamm hat geschrieben:
1986 hat geschrieben:
CyHamm hat geschrieben:Sorry, aber da hätte man ja gleich Xhaka weiter bei uns beschäftigen können.
nein, weil xhaka hätte transfer gekostet oder er hätte uns nichts gebraucht beim verkauf
sead hingegen ist gratis und transfererlös würde zu uns fliessen

ist beim besten willen NICHT das selbe und sead die BESSERE lösung.

Wäre schön, aber er kommt meistens ja jeweils mit "äm Brüetsch siim" BMW zum Training...
Wird nöd cho... en wiitere Transfer wo am Auto schiiteret. User AdemJashari het ja bereits letscht Saison ufdeckt, dass de Lorik Cana us dem Grund nöd zu eus stosse wird. Sch* autodiktat

Herr Fehr

#715 Beitrag von Herr Fehr »

Laut Gazeta Shqiptare soll Mergim Mavraj kurz vor einem Vertragsabschluss bei GC stehen.
Der Verteidiger, der zuletzt bei Greuther Fürth unter Vertrag stand ist 12-facher Albanischer Internationaler.

Hier der Zeitungsbericht dazu:
Odise Roshi dhe Mërgim Mavraj me shumë gjasa nuk do të lëvizin nga ekipet aktuale këtë merkato verore, pasi trajnerët respektivë i duan me ngulm në organikat e klubeve. Odise Roshi nuk e ka të qartë se Grasshopper-Club Zürichë ku do të luajë sezonin e ardhshëm. Drejtuesit e klubit të Këlnit patën deklaruar pak ditë më parë se do të rikthenin disa nga xhevahirët e tyre që i kanë dhënë në huazim në klube të tjerë, ndër ta edhe Roshi. Megjithatë, situata ka ndryshuar ndjeshëm orët e fundit, pasi trajneri i FSV Frankfurtit, Beno Mohalman, ka deklaruar se Roshi duhet të qëndrojë edhe një vit tjetër në skuadër. Këtë verë, disa nga mesfushorët tanë më me përvojë mund të largohen, por ne duhet të tregohemi të kujdesshëm në lëvizjet që do të bëhen. Kemi disa të rinj të marrë nga klube të tjera, si Roshi, të cilët janë përshtatur në ekip dhe vitin tjetër mund të jenë të gatshëm që të marrin më shumë përgjegjësi”, ka deklaruar dje trajneri i Svizzeri. Ndërkaq, edhe trajneri i Këlnit, Michael Skibbe, ka dalë kundër deklaratës së drejtuesve duke lënë të kuptohet se Roshi nuk bën pjesë në planet e tij për sezonin tjetër. “Qëndrimi i Mavrajt do të ishte blerja më e mirë në mbrojtje për ne”, ka deklaruar trajneri i GC Zürichë dje për mediat gjermane. Ai u ka dhënë sinjale të qarta drejtuesve të klubit se mbrojtësi shqiptar duhet të qëndrojë patjetër, edhe pse kjo do të jetë e vështirë për t’u realizuar. “Me Mavrajn kam bërë një bisedë miqësore dhe kemi arritur një marrëveshje paraprake që ai të qëndrojë, sepse është kapiteni dhe shpirti i kësaj skuadre. E dimë që do të jetë e vështirë të mbajmë një lojtar që e duan klube të rëndësishme të Bundesligës 1, por ai e njeh mjaft mirë Ligën e Dytë dhe do të na ndihmonte shumë nëse do ta kishim në radhët tona”, është shprehur tekniku Frak Kramer. Qendërmbrojtësi 27-vjeçar pat deklaruar pak ditë më parë se do të ishte i gatshëm që të qëndronte edhe në Bundesligën 2 me Fyrthin, por ofertat nga Mainci dhe Zürichë mund ta bëjnë të ndërrojë mendje në të ardhmen. Kartoni i tij vlerësohet rreth 1 milion euro nga klubi gjerman. Ai ka kontratë edhe një vit me Fyrthin

Lion King

#716 Beitrag von Lion King »

the Rock hat geschrieben:Wird nöd cho... en wiitere Transfer wo am Auto schiiteret. User AdemJashari het ja bereits letscht Saison ufdeckt, dass de Lorik Cana us dem Grund nöd zu eus stosse wird. Sch* autodiktat
also du? :roll:

Andere Benutzer, die von dieser IP Beiträge erstellt haben
UID [ 97 Beiträge ]
Ülä & Schorsch [ 7 Beiträge ]
AdemJashari [ 6 Beiträge ]
Herr Fehr [ 4 Beiträge ]
King [ 2 Beiträge ]

the Rock

#717 Beitrag von the Rock »

Lion King hat geschrieben:
the Rock hat geschrieben:Wird nöd cho... en wiitere Transfer wo am Auto schiiteret. User AdemJashari het ja bereits letscht Saison ufdeckt, dass de Lorik Cana us dem Grund nöd zu eus stosse wird. Sch* autodiktat

UID [ 97 Beiträge ]
Herr Fehr [ 4 Beiträge ]
King [ 2 Beiträge ]
nöd gwüsst dass ich forums-aktivi Mitarbeiter han...
was sind dänn UID, Ülä & Schorsch und King für Sch* Näme?

the Rock

#718 Beitrag von the Rock »

UID [ 97 Beiträge ]
Herr Fehr [ 4 Beiträge ]
King [ 2 Beiträge ]
Lieber Sherlock Lion Mäf
Ist dir übrigens aufgefallen, dass UID die smokershomepage in seinem Profil hat, Ülä & Schorsch aus irgendeinem provinziellen Kaff kommen und King seit 2005 nicht mehr online war?

Wettermann

#719 Beitrag von Wettermann »

the Rock hat geschrieben:

UID [ 97 Beiträge ]
Herr Fehr [ 4 Beiträge ]
King [ 2 Beiträge ]
nöd gwüsst dass ich forums-aktivi Mitarbeiter han...
was sind dänn UID, Ülä & Schorsch und King für Sch* Näme?
*offtopic on*
Müssen nichtmal zwingend im gleichen Geschäft arbeiten, gibt auch Geschäfte an verschiedenen Standorten die über gleiche VPN surfen.
*offtopic off*

Zurück zum Thema

Menzi

#720 Beitrag von Menzi »

Herr Fehr hat geschrieben:Laut Gazeta Shqiptare soll Mergim Mavraj kurz vor einem Vertragsabschluss bei GC stehen.
Der Verteidiger, der zuletzt bei Greuther Fürth unter Vertrag stand ist 12-facher Albanischer Internationaler.

Hier der Zeitungsbericht dazu:
Odise Roshi dhe Mërgim Mavraj me shumë gjasa nuk do të lëvizin nga ekipet aktuale këtë merkato verore, pasi trajnerët respektivë i duan me ngulm në organikat e klubeve. Odise Roshi nuk e ka të qartë se Grasshopper-Club Zürichë ku do të luajë sezonin e ardhshëm. Drejtuesit e klubit të Këlnit patën deklaruar pak ditë më parë se do të rikthenin disa nga xhevahirët e tyre që i kanë dhënë në huazim në klube të tjerë, ndër ta edhe Roshi. Megjithatë, situata ka ndryshuar ndjeshëm orët e fundit, pasi trajneri i FSV Frankfurtit, Beno Mohalman, ka deklaruar se Roshi duhet të qëndrojë edhe një vit tjetër në skuadër. Këtë verë, disa nga mesfushorët tanë më me përvojë mund të largohen, por ne duhet të tregohemi të kujdesshëm në lëvizjet që do të bëhen. Kemi disa të rinj të marrë nga klube të tjera, si Roshi, të cilët janë përshtatur në ekip dhe vitin tjetër mund të jenë të gatshëm që të marrin më shumë përgjegjësi”, ka deklaruar dje trajneri i Svizzeri. Ndërkaq, edhe trajneri i Këlnit, Michael Skibbe, ka dalë kundër deklaratës së drejtuesve duke lënë të kuptohet se Roshi nuk bën pjesë në planet e tij për sezonin tjetër. “Qëndrimi i Mavrajt do të ishte blerja më e mirë në mbrojtje për ne”, ka deklaruar trajneri i GC Zürichë dje për mediat gjermane. Ai u ka dhënë sinjale të qarta drejtuesve të klubit se mbrojtësi shqiptar duhet të qëndrojë patjetër, edhe pse kjo do të jetë e vështirë për t’u realizuar. “Me Mavrajn kam bërë një bisedë miqësore dhe kemi arritur një marrëveshje paraprake që ai të qëndrojë, sepse është kapiteni dhe shpirti i kësaj skuadre. E dimë që do të jetë e vështirë të mbajmë një lojtar që e duan klube të rëndësishme të Bundesligës 1, por ai e njeh mjaft mirë Ligën e Dytë dhe do të na ndihmonte shumë nëse do ta kishim në radhët tona”, është shprehur tekniku Frak Kramer. Qendërmbrojtësi 27-vjeçar pat deklaruar pak ditë më parë se do të ishte i gatshëm që të qëndronte edhe në Bundesligën 2 me Fyrthin, por ofertat nga Mainci dhe Zürichë mund ta bëjnë të ndërrojë mendje në të ardhmen. Kartoni i tij vlerësohet rreth 1 milion euro nga klubi gjerman. Ai ka kontratë edhe një vit me Fyrthin
vilotic ersatz :| ?
Zuletzt bearbeitet von Menzi am Fr 01. Sep. 1886 13:12, insgesamt 1886-mal bearbeitet

Antworten